Het nieuwe entertainmentplatform Rezzonation maakt het mogelijk om via de zogenoemde ONE-app muziek te delen met anderen, waarbij het niet uitmaakt welke streamingdienst wordt gebruikt.

Bij het installeren van de app worden bestaande playlists geïmporteerd en is het mogelijk om je profiel te delen. Rezzonation-gebruikers kunnen op die manier zien naar welke muziek anderen luisteren. Verder kunnen ze live meeluisteren en via chat (in realtime) interactie hebben over dezelfde content. Valt een track in de smaak, dan kunnen gebruikers deze uit de lopende stream plukken en direct in de playlist zetten.

Sander Weegels, Founder en COO:

“Gezien de gevolgen van de wereldwijde pandemie, is het juist nu de tijd om je weer met je familie te verbinden of nieuwe vrienden te maken en zo uit je isolatie te komen. Hierbij kan muziek en entertainment in onze ogen een grote bijdrage leveren. Rezzonation zet zich in om iedereen de ultieme entertainment ervaring te bieden en tegelijkertijd de wereld met elkaar te verbinden als nooit tevoren. Met deze nieuwe manier van data-analyse kunnen we in een oogwenk echte muziek influencers identificeren. Dit stelt ons in staat om artiesten en labels te helpen deze influencers te benaderen en hen te helpen zichzelf of hun muziek te promoten.”